Power yoga

Igårkväll bestämde jag mig för att testa yoga, för första gången. Jag kan inte säga att jag gillade det, och det av den anledningen att jag föredrar träning där man verkligen tar i och svettas floder. Men jag kan heller inte säga att det var första och sista gången jag gjorde det, för imorse tränade jag ännu en timme, och det är faktiskt riktigt skönt att göra på morgonen. Trots att man inte svettas floder är det riktigt jobbigt i både armar och ben och den där känslan av att vara så avslappnad och inne i sig själv är det inte ofta jag kommer i kontakt med. Som nybörjare är jag också sjukt imponerad av yoga experterna. Hur fan kan man göra såhär? Och såhär?!


Kommentarer
Postat av: hannah

Jag var oxå på power yoga för första gången den här veckan. tycker de var ett skönt sätt att träna på.

2008-09-07 @ 13:49:55
URL: http://hawannaa.blogg.se/
Postat av: BettY

Har också provat yoga men det känns inte riktigt som det är min grej. Jag gillar bäst att dansa isåfall:P Men jag kan ändå tänka mig att börja med yoga nån gång i veckan för jag skulle verkligen vilja bli sådär smidig och vig som alla verkar bli av det.

2008-09-07 @ 18:08:05
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: hindu times

har du en egen dvd med det? ska själv pröva det nästa vecka, fast då är det tillsammans med färgglada bollar... ehm, vad det nu innebär ;P ska bli intressant!



har läst din blogg väldigt länge och jag gillar den bara mer och mer! är dålig på att kommentera dock, detta blir första. ska bättra mig. ;)

2008-09-07 @ 21:45:48
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: a.k

oj. jävlar.

jag vill också kunna.

2008-09-08 @ 21:46:50
URL: http://decibel.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0