Agyness who?


Jag hakar på gänget på Desperate bloggers, och följer i Mogis fotspår, och vågar stå för att jag tycker att Agyness Deyn är sjukt överhypad. Ja, ni hörde rätt och det kan verkligen inte bara vara jag som tycker att hon är sjukt too much? Hon är i allas ögon en hyllad fashion icon världen över. I mina ögon en överskattad, osnygg brud i jättekonstiga clown-outfits och en frisyr från helvetet. Jag hajar inte grejen. Så, då var det sagt också.

Kommentarer
Postat av: BettY

I början när hon inte var så hypad så tyckte jag att hon var ganska cool. Hon var helt ny liksom och lite annorlunda sådär. Men nu är hon verkligen överskattad! Varenda jävla modeblogg hyllar hennes stil, tröttsamt alltså... Ju konstigare kläder man har desto bättre enligt dom verkar det som. Och om det är snyggt eller inte verkar inte spela nån roll heller. Hennes stil är inte i min smak iallafall.

2008-09-14 @ 21:14:23
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Annie

Tack för din kommentar om skorna! Överväger absolut att köpa dem, sååå snygga! Du har inte märkt av att dina skor skulle ha vikt sig/blivit sneda vid sulan eftersom dom är så mjuka?

2008-09-14 @ 21:31:01
URL: http://anniemarias.blogg.se/
Postat av: Josie

BettY; ÄR det verkligen så? Att ju konstigare du klär dig, och ju mer du sticker ut ur mängden, desto coolare och mer fashion är du?! Det verkar ju som så, men NEJ, jag håller inte med för fem öre och hennes stil är inte min stil någonstans.

2008-09-14 @ 22:00:34
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: BettY

svar: Ja jag tycker också att vi borde ha en butik som whole foods här. Tycker sånt är jättebra! Mat som är organisk odlat borde ju nästan vara en självklarhet nu 2008. Men jag hoppas verkligen att dom kommer börja mer och mer med det! Miljön är så viktig.

Ja tyvärr verkar det vara så. Ju konstigare man klär sig desto coolare är man! Så vad säger du Josie, ska vi dra på oss ett par skinnbrallor och en regnbågsfärgad tröja och klippa håret lika kort som Agyness så kanske vi blir lika coola som henne haha:)

2008-09-14 @ 22:13:21
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Josie

BettY; Precis. Jag är en riktig miljö-fanatiker och försöker göra så gott jag kan (oftast, jag kör ju faktiskt bil) för att motverka allt skit vi smutsar ner den med. Och dessutom är ju sådan organisk mat mycket bättre för kroppen också. Och det tycker jag är minst lika viktigt som det är att värna om miljön. Hoppas utbudet av biodynamiskt (iaf ekologisk) ökar, men den verkar ju faktiskt göra det hela tiden. Om några år har vi säkert en helt ekologisk eller biodynamisk mataffär I hope :) Om vi inte redan har det?Hahaha, ja det vore en bra rolig syn det. Att se mig i regnbågsfärgat och axelvaddar. Visst, jag älskar ett par knallrosa strumpbyxor, men det får inte gå överstyr :P Och död åt skinnbyxor. OSEXIGT!

2008-09-14 @ 22:31:18
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: BettY

svar: Bra det! Jag försöker också att tänka miljövänligt, och framförallt när det kommer till mat så skulle jag jättegärna köpa bara ekologisk odlad mat för det är ju mycket bättre för kroppen också ja! Men tyvärr kan det vara lite dyrare än annan mat så då blir det kanske att man tar det som är lite billigare. Men när jag skaffar eget hushåll så ska jag definitivt bli värsta "ecomaniac" haha:P

Hmm... kan inte komma på vilken butik det är du menar men det är mycket möjligt att det kanske finns en redan. Men om du kommer på, let me know!

Knallrosa strumpbyxor kan ju vara jättesnyggt! Allt handlar ju om hur man kombinerar det. Agyness går ju som vi alla vet ett steg för långt så att det mest ser roligt ut hehe:P

2008-09-14 @ 22:47:27
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Sandra

jag har en vän som byter stilar som normalt folk byter underkläder. förr var hon rockare, sedan fashion, då kom agyness. hon klippte sig som henne, kallade sig själv för agyness-kopia. nu är hon rockabilly. lever stenhårt efter det och har skaffat sig tatueringar som hon lär ångra (hon byter ju som sagt stil). anyway, vad jag vill ha sagt är att jag tänker på min såkallade vän (som alltid ska ha allt på sina villkor) när jag ser agyness. därför tycker jag inte om henne. och så klär hon sig cp.

2008-09-15 @ 01:35:12
URL: http://fuckoffanddie.devote.se
Postat av: Hannah

Jag håller verkligen med, har aldrig fattat grejen med Agyness.

2008-09-15 @ 07:47:46
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: hindu times

TACK! Tack för att du också tycker så! När jag själver nämner detta får alla runt om mig panik och förstår inte vad jag menar. Bruden är ju för i helvete FUL. Eller nja, åtminstone överhypad. Så det så!Haha.

2008-09-15 @ 10:47:55
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Maria

nejdu. det stämmer inte att ju konstigare du klär dig ju mer fashion är du.. tydligen är det bara vissa som lyckas med det.. för när jag (som inte har någon koll som hellst, men..) tittar på bilder på olika personer/kändisar osv så kan en kändis ha i princip exakt likadana kläder som en annan, men den ena blir totalt utdömd, medan den andra blir hyllad till skyarna..

jag förstår inte alls vem som sitter och bestämmer vad som är snyggt eller inte?!

haha

2008-09-15 @ 23:45:25
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0