By the way

I och med hennes inlägg kom jag att tänka på en sak jag stört mig på ett tag. Nämligen Lauren Conrads självgodhet. Lauren är snygg, men det slutar tyvärr där. Hon verkar vilja ha allt och alla på sitt sätt och gör folk inte som hon säger så kan hon inte acceptera det. Lite synd. Hon verkade vara en skön tjej till en början, men nu känns det som att alla måste slicka hennes röv för att vara hennes vän. Shouldn´t be that way, at all. Rollen som the main character of The Hills måste stigit henne åt huvudet.

Kommentarer
Postat av: -CHRIS-

Jag kan meddela att pajen VAR förbannat god också =D



Mmmm mmmm mmmm!



Och bra att du iallafall har en egen åsikt om Bella, det är allt för många som inte ens läser hennes blogg och bara antar en massa saker :)

2008-10-13 @ 19:21:19
URL: http://chrislondon.blogg.se/
Postat av: Michaela

Nej. Audrina for The Hills-president! Hon är lugnt skönaste bruden. LC känns lite för "over the top" ibland.

2008-10-13 @ 20:09:31
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: hindu times

yeeeah fan vad kul att du länkat till mig! ;D nu blev jag glad :)

2008-10-13 @ 21:55:40
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag trodde det bara var jag som tyckte så haha. Helt ärligt tycker jag bäst om Heidi, hon verkar så snäll även om hon är hatobjektet i hela serien.



Lauren tror att hon är en gud och att det är ett privelgium att få vara med henne. Som om allt kretsade kring henne. En dag står hon där ensam...

2008-10-14 @ 11:23:04
URL: http://pasia.webblogg.se/
Postat av: citrus

lauren var min favorit i laguna beach säsong 1.. i tvåan blev hon bara dryg, kunde typ inte acceptera att hon inte hade huvudrollen längre å skulle typ 'va med' helatiden fast dom det handlade om hatade henne! haha.. sen blev det ju bara värre i the hills.. urk!

2008-10-14 @ 12:35:23
URL: http://lifeofcitrus.blogg.se/
Postat av: Lina

the hills e så jävla bra :) håller inte riktigt me jag tycker att lauren conrad e grym! lugnt min favorit :)

2008-10-14 @ 13:03:45
Postat av: Maria

svar: jo, absolut har det med längden att göra också. Men jag gjorde bara en generallisering.



Dina mål låter rätt vettiga när du skriver dem såhär, svart på vitt (om jag fattat dem rätt vill säga). Du är lite längre än mig, va? och vill gå ner till runt 50kg? eller har jag fattat helt fel?

Detta låter ju faktiskt vettigt, eftersom jag är 1.64 och vill ha den figuren jag hade när jag vägde 45-47kg (sen spelar det ingen roll om jag har den figuren och väger 45 eller 55, det beror ju på hur mycket muskler man har, och jag var och är väldigt otränad).

Men dock fattar jag inte varför du vill gå ner mer i vikt, för när jag tittar på dig och din kropp; alla bilder från studenten osv, så ser jag bara den perfekta kroppen! Inte ett gram för mycket fett eller någonting!

Dock är ju det min åsikt, och så länge du har dessa mål du har nu och stannar och är nöjd när du mått det målet, och inte fortsätter banta ner dig så det blir farligt, så är jag nöjd!

Hoppas du inte tycker jag är ett pain in the ass, jag är bara så orolig!

2008-10-14 @ 13:23:07
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Fatima

du har så rätt. visst, hon är snygg, har bra stil och allt det där men jag ogillar henne verkligen på något sätt. förstår inte varför alla går apeshit över henne, hon är inget speciellt.

2008-10-14 @ 13:47:31
URL: http://ninablogg.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja, det tycker jag faktiskt låter som ett helt vettigt mål!

Blir du nöjd över dig själv och din kropp då så står jag verkligen bakom dig och håller tummarna att det kommer gå bra! (än fast jag ju som sagt tycker att du är helt perfekt som du är nu, men det är ju vad DU tycker som räknas - så länge det inte är helt snedvridna tankar!)



Och jag hoppas att det kommer gå lika bra för mig också, så att ingen av oss får någon hemsk ätstörningssjukdom!

2008-10-14 @ 13:55:45
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/
Postat av: Maria

som sagt är jag 1.64 och sist jag vägde mig vägde jag 54-55 kg. Hade jag varit tränad så hade det kanske varit en helt perfekt vikt, men som jag är nu i kroppen så är mitt mål runt 47kg. som jag såg ut på den vänstra bilden ungefär, fast mer tränad..

http://alldirtysecrets.blogg.se/2008/august/utkast-kom-hem.html

Dock är det två år sen, men jag lever fortfarande med tron att jag fortfarande ska se ut så.. Alltså, när jag tittar mig i spegeln så blir jag så besviken och undrar vad fan jag gjort med mig själv..



Så, mitt mål är att skaffa gymkort när jag börjat få lön och har råd med det. Och att hitta någon att gå promenader osv med. Och äta nyttigare. Dock kommer jag aldrig någonsin kunna sluta äta allt onyttigt, eftersom jag älskar sån mat (doritos, pizza, choklad mm.), men man behöver ju inte äta det varje dag.. bara på helgen eller så :)

2008-10-14 @ 14:11:09
URL: http://alldirtysecrets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0