The Trollsens

Tänk om någon hatisk djuraktivist skulle få för sig att döda Olsens. Det är ju inte helt otänkbart med tanke på att de fortfarande envisas med att bära äkta päls. Att de törs. Jag tycker dessutom att PETA´s nicknames på dem är ganska lustiga. Hairy-Kate och Trashley, hihi.


Jag menar, kunde galningen Gavrilo Princip (också ett lustigt namn, hihi) sätta ett skott i nacken på prins Franz Ferdinand och hans fru 1914 så.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag tycker att militanta djurrättsaktivister tar det till överfrift.. Som den nyligen inträffade incidenten med Lindsey Lohan när någon hällde färg på hennes päls. Det är sjukt i mina ögon att ge sig på ngn rent fysiskt pga att de bär päls vad man än må tycka om det.

2008-11-17 @ 14:45:40
URL: http://sofiaaurora.blogg.se/
Postat av: Michaela

Och kunde Mark David Chapman skjuta John Lennon 1980 så är det lika troligt att några djurrättsaktivister skulle kunna mörda. Eller hyra in någon som gör deras dirty work. Har alltid tyckt att de går för långt. De vänder snarare folk emot sig än med sig.

2008-11-17 @ 21:24:13
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Nat

ja fy, man får hoppas att inte någon galning får för sig att ta saken i egna händer.

Annars gillar jag Petas protester mot Trollsen.. förhoppningsvis känner dom sig lite obekväma i sina stora pälsar när det finns risk för rödfärg och protester.

Det är så synd att dom envisas med sina pälsar när resten av deras outfits är så jäkla snygga!

2008-11-17 @ 23:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0