Mr. Fashionista

Ännu en underbar måndag att gå till mötes. Vem försöker jag lura? Jag ska överdosera té och baka mig igenom den. Ikväll är det både hockey och intensivpass. Lika ångestframkallande varje gång. Jag kan inte välja. Och jag vet att det är fel, men ibland kan jag inte låta bli..

..ledsen, men det känns lite bögigt att det står fashionista på headern. Han är ju ändå kille. Det hade ju räckt om det stått fashion liksom.

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag gillar 90210. Men har ibland lite svårt för skådespelarna. Men jag antar att de kommer in i sina roller efter ett tag.Jag gillar också min bakgrund! Snodde en Guns N' Roses bild och fixade bort deras bandlogga och satte dit mitt bloggnamn istället.

2008-11-17 @ 12:01:56
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag blev rädd när jag kom in på den dära killens blogg.. haha.

2008-11-17 @ 16:07:22
Postat av: MOGI

Hej,Skulle du kunna ta bort detta inlägg:http://thejosie.blogg.se/2008/october/don-t-say-we-didn-t-warn-you.htmlTrodde på dig när du sa du hade tagit bort det :) Vore jätte snällt om du kunde göra det då det är förtal. Det var ett otroligt klantigt av mig, jag borde insett innan att jag var för ostrukturerad för att ha en liten bloppis då trycket blev så infernaliskt när man har så många tusentals läsare. Men jag lärde iaf mig vikten av struktur vilket jag verkligen lärt mig bemästra i min bloppis som jag har nu. :)Skulle vara mycket tacksam och du kunde klicka bort det inlägget =)Ha en fin dag :)Mogi

2009-03-11 @ 10:21:56
URL: http://mogis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0