A little more girly

Nu får jag fan ge fan i bloggdesignen. Jag måste måla mina naglar. Bajsbruna. Men jag skojar ju bara. Tro inte på allt jag skriver god damnit. Nej faktum är att jag ska måla dem med ett genomskinligt lack. Så snyggt. Hmm, vad är grejen med att min rubrik på inlägget under ser fucked up ut? Jävla reklamjävel.

Kommentarer
Postat av: MOGI

Vad dillar du om? Om du pratar om mig bloggshop så drar jag en djup suck, har redan förklarat det 87 miljoner gånger, tänker inte ta det en gång till vad som hände, har redan skrivit allt på bloggen =) Allt som hamnade fel är återbetalt. så sluta försöka skapa en massa drama, att du orkar.

2008-11-14 @ 19:29:58
URL: http://mogis.se
Postat av: Josie

Mogi; Dra den om rödluvan också. Jag har inte fått tillbaka EN KRONA jag betalade in på ditt konto ska jag be att få tala om för dig. Jag försöker inte skapa en massa drama, RÄTT SKA VARA RÄTT! Svårare än så är det inte.

2008-11-14 @ 20:18:51
URL: http://thejosie.blogg.se/
Postat av: MOGI

Tro vad du vill. Jag säger sanningen, sen att du vill spinna vidare massa drama på det är upp till dig. Varför har du inte skickat ett email för? Skrev att man skulle skrivade ett email till mig med "kvitto" som titel, med ett bifogat kvitto på överföringen och dina kontouppgifter och bank, skrev det på bloggen för 3 veckor sedan, det har de andra gjort förutom du.

2008-11-14 @ 20:36:28
URL: http://mogis.se
Postat av: hindu times

sv; ja, verkligen :( om man kunde skulle jag tveklöst sätta ett stort jävla skott i pannan på dem. eller nej, först ett i benet så de får lida lite. :@

2008-11-14 @ 20:52:58
URL: http://hindutimes.blogg.se/
Postat av: Hannah

SV; Haha, ja, verkligen. Snacka om blöjrumpa!

2008-11-15 @ 08:20:42
URL: http://uglies.blogg.se/
Postat av: Michaela

Överlag är den franska grammatiken sjukt svår. Inget hänger ihop (ok, det där var en överdrift, men det känns så) och det är otroligt många verb och böjningar att hålla koll på. Tror nog faktiskt att fransk grammatik är svårare än tysk sådan, men jag kan ju ha fel.

2008-11-15 @ 11:07:08
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0