That little Angel


Ni som, likt jag, inte kunnat låta bli att följa Paris Hiltons "My new BFF" har heller inte undgått lilla Shelley. Hon vann inte, men var, enligt mitt tycke, den som skulle gjort sig bäst i rollen som Paris nya bästa vän. Hon var som en liten ängel. Söt, blyg, oskyldig, oskuld. Tre gånger i veckan gick hon i kyrkan. Tänk att vara så. Jag känner mig fan, vulgär, i jämförelse med henne trots att jag själv nästan är för söt, blyg och oskyldig ibland. Okey, och oskuld då ;)

Kommentarer
Postat av: Michaela

Åh! Hon var helt underbar. Visserligen tycker jag att det var rätt som vann men Shelley var så fruktansvärt söt och genuin. Jag grät när hon åkte ut, haha.Och nej, egentligen är ju inte alla datorer värdelösa i jämförelse med Mac. Jag har haft olika versioner av PC de senaste åren. Men Mac-datorer är så jävla fräscha, strular inte lika mycket, fungerar bättre för bilder och musik.

2008-12-13 @ 12:24:03
URL: http://rocknrollsoldier.blogg.se/
Postat av: BettY

Jag såg faktiskt inte så mkt slutet av serien, men ja Shelley verkade vara en gullig tjej. Men jag tror inte att hon skulle ha klarat sig särskilt länge i Hollywood hehe:P Hon skulle nog inte ha trivts heller... Hon kom väl från någon småstad eller nåt sånt?!

Jag ska börja se A double shot at love nu på mtv.com. Det är ju två bisexuella tvillingar som ska dejta en massa killar och tjejer. Som tila tequila showen:P hehe tror det är kul!

2008-12-13 @ 19:08:39
URL: http://ultimatenicole.webblogg.se/
Postat av: Hedvig

Så vacker! Verkligen en naturlig skönhet :P

2008-12-14 @ 09:17:29
URL: http://olsentwinsnews.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0